tiistai 3. huhtikuuta 2018

Elämäni tällä hetkellä...

Kaikkien näiden vuosien ongelmien ja vastoinkäymisten johdosta olen ollut riippuvainen jo vuosia erinäisistä huumeista erityisesti amfetamiinista. Avaan elämääni tältä osin myöhemmin blogissani.

Tällä hetkellä olen päihdekuntouksessa Aparente Sallivassa Lohjalla. Päädyin kuntoutukseen monien mutkien ja vaikeuksien kautta. Avunsaanti sekä etenkään sen vastaanottaminen ei ollut helppoa kohdallani. Olin ja olen edelleen ihminen, joka uskoo pystyvänsä kaikkeen itse, mutta joskus on vain nöyrryttävä totuuden edessä ja otettava apua vastaan. Tämän ymmärtäminen vei minulta vuosia.

Tammikuussa 2017 vedin viimeisen "pommin" amfetamiinia ja silloin en olisi uskonut, että elämäni  tulisi muuttumaan näin radikaalisti  1,5 vuodessa. Silloin minulla oli vain ajatus siitä, että lopettaisin käytön, mutta se oli pelkkä ajatus ilman motiiveja taustalla. Tämän jälkeen jatkoin kuitenkin pilven polttelua lähes säännöllisesti kunnes vihdoin pääsin parin mutkan kautta Sallivaan jonka pihaan tumppasin viimeisen jointin heinäkuun viides päivä 2017. Yksi retkahdus tapahtui elokuussa kun pikkuveli tuli käymään täällä, joten otin "muutaman" bentson ylimääräistä. En ole koskaan katunut yhtä paljon oikeastaan mitään kuin tuota retkahdusta. Siitä lähtien en ole koskenut ylimääräisiin ja seulani ovat olleet puhtaat joten olen ollut todistettavasti ilman huumeita 7 kuukautta, koska yksikin retkahdus nollaa selvänä olo kuukaudet.

Täällä tajusin että haluan auttaa muita ihmisiä etenkin nuoria joilla on päihdeongelmia ja että minulla on paljon annettavaa heille. Tavoitteenani on hakea kokemusasiantuntija koulutukseen ensi syksynä. Tämä blogin olen perustanut osittain tukemaan kokemusasiantuntijuutta, mutta eniten kirjoitan tätä kuitenkin itseäni varten. Koen tämän olevan terapeuttista oman elämäni asioiden läpikäymistä. Tarkoituksenani on tehdä blogistani raaka ja rehellinen kuvaus omasta elämästäni.

Ajattelen, että olisi hienoa jos joku pystyy samaistumaan tilanteeseeni ja vielä parempi jos joku löytää blogistani apua. Koen sydämeni asiaksi auttaa muita ja koen sen jopa velvollisuudekseni. Minuun voi rohkeasti ottaa myös yhteyttä sähköpostitse: kiljotiini12@gmail.com



Tässä on kuva entisestä elämästä VS nykyisestä elämästäni ilman päihteitä.
Olen tehnyt valintani!




2 kommenttia:

  1. AA:n toinen perustaja Bill W oli aikanaan kova pörssipeluri. Siinä sitten kaverinsa tohtori Bobin kanssa löivät päätänsä päihdenmaailman ja pörssin kiviseen seinään ja tulivat oivaltaneeksi, ettei päihdeongelmaan sairastunut voi selvitä muuten kuin auttamalla toista päihdeongelmaista. Siinäpä sitten syntyi AA ja myöhemmin NA monen toivottoman pelastukseksi. Jopa itse Rockefeller teki hyvän työn nuorelle liikkeelle, vahvistamalla sen pohjaa itsenäisenä liikkeenä aka ei antanut Bill W:lle avustusta. Kahdesta tuli neljä, neljästä miljoonien suuruinen toveriseura jossa usea sai mahdollisuuden toipumiseen, yhdessä. Siitä sai käsite vertaistuki pohjansa. Kun addikti auttaa toista addiktia jakamalla kokemuksensa, on mahdollisuus ihmisen ymmärrykseen paikalla ja ensimmäiset askeleet lähellä. Tänään. Huomenna on uusi päivä. Rauhallista matkaa sinulle, olet hyvällä tiellä.

    VastaaPoista
  2. Juuri tämän kaltaiset ajatukset sai myös minut oivaltamaan ettei tämä mitä haluan tehdä tulevaisuudessa eli toisen samankaltaisen ihmisen auttaminen ja ymmärtäminen ole turhaa vaan todella antoisaa autettavalle itselleen sekä myös itselleni. Tämä lämmitti mieltäni erityisen paljon ja vahvisti suuntani oikeellisuudesta. Kiitos.

    VastaaPoista